Over KSA Pius X

Wie zijn wij?

Wij zijn KSA Pius X, de jeugdbeweging waar je elke zaterdagnamiddag moet zijn om je te amuseren met al je vriendjes en vriendinnetjes.
Elke week staat de 27-koppige leidingsploeg klaar om iedereen van het eerste leerjaar tot en met het vijfde middelbaar een schitterende activiteit te laten beleven.
Een activiteit die garant staat voor 3 uur vol spel, sport en plezier.

Wanneer?

Elke zaterdag staat een enthousiaste leidingsploeg paraat om aan de leden van JONG (1e tot 6e leerjaar) en OUD (1e tot 5e middelbaar) activiteit te geven van 14u tot 17u.
Iedereen wordt 5 à 10 minuutjes voor de start van de formatie (14u) verwacht, zodat er zeker op tijd gestart kan worden met de activiteiten.

Wat?

Onze activiteiten zijn een gezonde afwisseling tussen sport, spel, knutselen en nog veel meer. Verwacht wordt dat elk lid kledij aandoet die vuil mag worden, doe dus zeker niet je zondagse kleren aan om naar een activiteit te komen.
Daarnaast zijn er soms speciale activiteiten. Zo gaan we eens gaan zwemmen, gaan schaatsen, enzovoort. Info hierover is altijd terug te vinden op Facebook, deze site en via de maandelijkse nieuwsbrief. 

Waar?

Tenzij anders vermeld hier/op facebook/via de nieuwsbrief, gaat elke activiteit door in ons heem, gelegen in de Koolkappersstraat nr. 27A in Kortrijk.

Uniform

Het rode sjaaltje is voor JONG een verplicht uniformstuk. Vanaf de JIM (1e middelbaar) is een hemd het belangrijkste uniformstuk.
Daarnaast verkopen we ook nog mosgroene T-shirts en truien met het logo van KSA Pius X erop.
Al deze producten kunnen besteld worden in oktober en op de Stoverijfeesten. Kun je deze verkoop niet bijwonen, neem dan contact op met de uniformverantwoordelijken Emma Maes (emma.maes@ksapiusx.be)